вторник, 3 юли 2012 г.

Край „Напоителни системи” шум се вдига!!!



   инж. Коста Каранашев управител “Напоителни системи“  и подкрепящата в ликвидацията на земеделието Десислава Танева. „Кради народе и се не бой, има кой да те отърве от тези олигарси“. Очите на слепите затваряш, но моите отваряш!

Прокуратурата трябва да проговори?

Централната част на града беше тотално обезличена , бяха изсечени всички метрови тополи дървен материал с цел търговия. По предлог ново озеленяване с Евро пари . До ден днешен такова няма ! Парите европейски са взети ! Направена е камуфлажна имитация на  озеленяване . според общински съветници от сечта в общината не е постъпила и стотинка . Защото договора на фирмата секач е бил  Коста Къчев /звяра/ СЕЧ срещу ДЪРВЕНИЯ МАТЕРИАЛ . По пазарни цени тогава означава подарък около 250 000 лева . Изключително важно е обаче ,че от тази сеч нямаше нужда , 95% от дърветата бяха здрави и безопасни . Надявам се разбирате удара и схемата  на съветниците на ГЕРБ.


 ДОГОВОРИТЕ със фирмата секач кой ги е правил? Изгодни ли са за общината ? Къде са 100те хиляди дръвчета ?На 21.06.2012 г. фирма Авангард отсече тополите в забранената зона до Самуилово.
 С кой подписа договор фирмата, за която прокуратурата прикри?Има ли право Напоителни системи да подарява тополите на фирма фантом, когато по закон не са на тяхно разположение?Кой е директора на Напоителни системи, който иска да краде без народа да разбере?
 –ВИЖТЕ от кога прокуратурата е уведомена и как преки крадците ги прикрива, сега дойде време сама да се само сезира, защото ще  бъди  обвинена за умишлено прикриване на пристъпни!!!
Едно трябва прокуратурата  да ми отговори. Как дървения материал е транспортиран до дърводелната,  без да е издавано от Лесничейството разрешително за транспортиране?- Ако всичко беше законно, тогава щеше да се знае колко кубика дървен материал е отсечен и транспортиран.Това е искането което сливналиите искат да научат от прокуратурата, която прикрива с години  и сега е на ход да се разбере.



1 коментар: