неделя, 30 юни 2013 г.

АРХИВ ОТ ПРОТЕСТИТЕ И МИТИНГИТЕ В СЛИВЕН

Архив на протестите и митингите в Сливен!!!











                                              






Българино,  виж кой обязди протеста ти на 17.02.2013 г. в Сливен!!!





ПЕВИЦАТА  ИЗЛЪГА  СЛИВНАЛИИ,  ЗА ДА ГИ ЯХНЕ ОТГОРЕ!!!



СИЛА Направи политическа партия “Демократична гражданска инициатива”   която иска да замени реално исканията на гражданите, след всички отрицателни искания  от  улицата.
   

1 ОТ КЪДЕ БЯХА, КЪДЕ ОСТАНАХА, И КОГО ЯХНАХА!!!








Едно от лицата в Сливен което стана водещ в митингите за Енергийната мафия през февруари, но му беше платено,  и сега пак чака от Бареков да му се плати за протестите. Симон Милков е активист на " Сила"с Женя Колева който се хранят от гърба на Българина!!!

ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ С ПЛАТЕНИТЕ ЛИЦА, КОЙТО ВИ ИЗЛЪГАХА НА 17.02.2013 г-!!! И КЪДЕ СЕГА ВЛЯЗОХА СЛЕД, КАТО ВИ ИЗЛЪГАХА, ЧЕ ТОКА ЩЕ НАМАЛЕЕ ИЛИ СЕГА ЩЕ ПЛАЩАТЕ ОЩЕ ПО ВИСОКИ ЦЕНИ!!!





„СИЛА”-та която иска да яхне народа в Сливен са: самопоставелите лица , провъзгласени от Сила за  

Протестите в страната

областните координатори на Националната гражданска инициатива за обществен контрол Женя Колева, Веселин Бонев, Стефан Христов и СимонМилков




В клипът се показват лицата на организаторите, Женя Колева, Стефан Христов и Симон Минков как дават команда, кога да започнат да хвърлят яйцата по полицията. След намесата на полицията платените организатори умишлено блокират хващането на лицата, и под командата на Минков същите спират да хвърлят яйца. Тези лица Женя Колева, Стефан Христов и Демократична гражданска инициатива - Гражданска инициатива за обществен контрол в Сливен" сега искат да манипулират обществеността, че правят нещо за Сливен!!!

Защо февруарските организатори в Сливен не са НА юнските протестиращи?

-ВИЕ САМИ СИ ОТГОВОРЕТЕ!!!КАКВО ТОЧНО Е ЗАВЪРШИЛА, КАКВО ТОЧНО РАБОТИ, КОЙ Я ИЗБРА ОТ СЛИВЕН И КАКВИ ТОЧНО КАЧЕСТВА ПРИТЕЖАВА ТАЗИ ЖЕНИ КОЛЕВА, ЧЕ СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО РЕВОЛЮЦИОНЕН ВОДАЧ!!!


  • сайта се редактира!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар