събота, 25 юли 2015 г.

ВАЖНО! ВАЖНО! ВАЖНО!

          ВАЖНО! ВАЖНО! ВАЖНО!
Един българин сам срещу правосъдната система в държавата?

ТРЕВОГА: Отнемат правото на гражданите за  да бъдат информирани как се развива държавата от драна от съдебната система.

 „Обществен съвет за правосъдие“ информира проверяващите на ЕК по състоянието на правосъдието за действителното състояние на съдебната система

„Дългата ръка“ на Съдебната мафия, или как сливенски прокурори укриват престъпления на фирми !!!! висши държавни чиновници помагат на тях.

Този път ще „гръмнат“ имената на повече от прокуратурата,  които са лъгали в постановленията си с  решения свързани с един и същ случай за прикриване на извършителите!!!

Много от прокурорите са лъгали в мотивите на решенията и са ги постановили върху лъжи измислени от самите тях. 

Първият прокурор  Татяна Марчева Еневска, на която и бе разпределена  преписка  №851/2014 г., отказа да го гледа, защото трябва да бъде разследвана за извършени престъпления по некомпитентност. Заменя извършителя с Неизвестен извършител.

Вторият прокурор  Красимир Георгиев Маринов, на когото беше разпределена преписката №2509/2014 г., не го закачам защото  е със съдия Стефка Тодорова Михайлова – Маринова…………

Третият прокурор  Катя Стоянова Колева, която прикрива в преписката №114/2015г. извършителя, като го заменя с „Неизвестен извършител”

Ясно е, че мафията работи и прокурорът е заставен да прикрие установяването на престъплението. Кой има интерес от това? Във всички случаи ………..

 

 Изводът е да не ги оставяме на спокойствие! Да се организираме и да им "дишаме във врата"! Вече има разни сдружения и организации, които ще направят опит за обединение! Трябва да вземем нещата в свои ръце! Този път няма да идват руснаците! Ще идват танковете!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар