неделя, 2 септември 2012 г.

Мислете и действайте като граждани на Сливен, но и не забравяйте Речица!


Как Сливен потъна през 2007 г. от кредити  и  продължава да потъва от кражбите на сегашният ни Генерал Кольо Милев? Същите крадци от Лечковото време сега продължават делата си, а това са:
Главен експерт в община Сливен инж. Велико Балабанов - в отдел „Общинска инфраструктура” започнала  далаверите си през  2007 г. с фирма "БИНДЕР"/БРАТКО И БАТКО/  и фирма  "ВИАДУКТ”.

 Когато в началото на октомври 2007 г. беше затворен бул.  "Георги Данчев", обещанията бяха, че до нова година, най-късно,  ремонтът ще приключи. На 10.11.2008 г. Започна асфалтирането на бул. „Георги Данчев”  в Сливен. Лечков тогава управлява общината  с кредити, които ние сливналиите трябва да изплащаме, а и нашите деца и внуци също. Същото се повтаря и сега, ние се радваме че нещо става, но проблемът е че не се питаме парите от кой джоб ще дойдат, а тези стари крадци продължават да ни затварят очите!

Искам да знам Балабанов инженер ли е, защото до колкото не ми изневерява паметта той няма висше образувание и  не лъжете хората. Той е крадливия съучастник на Лечков и с Емил Георгиев "Биндер", с който  са окрали  община Сливен и го правят ненаказано това деяние над 6/шест/ години. Ако се извърши проверка реално ще излезе, че Сливен е асфалтиран поне 5/пет/ пъти изцяло,  по документите от МРРБ и от община Сливен това е така. Възмутен съм от лъжите на "инженера" Балабанов, но повече се възмущавам от заспалото в летаргичен сън общество и не искам да си помисля за комичното и сляпото ни "Сливенско правораздаване".   Асфалта, парите и улиците ги няма, а обвинени в престъпления няма  изобщо. Само обещания едни и същи ,голи ,голи....лъжи!
Може ли да ми каже някой колко пари са цепили тия крадливи, нагли изроди? Къде е този асфалт бре Балабанов, само  към хотелите на Империя и Спорт палас? Да не си мислите че хората незнаят , че по два пъти взимате пари за асфалтиране на един и същ участък, един път от МРРБ-Гагаузов и един път от общината?! Сега е на ход прокуратурата и отървани няма да има, а този  Балабанов ще спре тогава да се издържа на чуждия гръб!

 

 

Йордан Лечков направи първата копка на канализационната мрежа на кв. "Речица" и излъга хората!  

 

 

 

Същото продължава и в Речица от Велико Балабанов - главен експерт в отдел „Общинска инфраструктура” – по традиция всеки кмет прави улицата, на която живее и се плаща добре на експерта.
 

Няма коментари:

Публикуване на коментар