събота, 23 февруари 2013 г.

Войната на таралежите в Сливен!!!

Националният протест, организиран по отношение високите цени на тока, на 17.02.2013год. в гр. Сливен се превърна в една истинска таралежова битка! 21-годишния търновец Симон Милков е организатор на протестите в Сливен.Той е идвал в града и се е срещнал с Женя Колева - една от ( „СИЛА” –та на загубилите протести в Сливен ) организаторка на протестите, която го помолила да й помогне, но никой от нас гражданите на Сливен не знае за нейната таралежова „СИЛА”, чрез която иска да стане медийна звезда. Събрала е таралежова дружина да размахват своята „СИЛА” в Сливен, без знание на гражданите. Събрали се от кол и въже партии, но аз ще ви разкрия техните лица!
Живко Петков


Женя Колева



Симон Милков, председател на Граждански съюз „Сила”, подкрепящ Юлияна Дончева за кмет на община В. Търново: „ГЕРБ водят агресивна и отблъскваща кампания, което е подигравка с народа”



 
ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН - 05.03.2012 г. НА МВР-ТЪРНОВО


БЪРЗО ПРОИЗВОДСТВО ЗА ХУЛИГАНСТВО Е ОБРАЗУВАНО СРЕЩУ 20-ГОДИШНИЯТ СИМОН  МИЛКОВ ОТ В. ТЪРНОВО, ИЗВЕСТЕН НА МВР И ОСЪЖДАН ЗА ХУЛИГАНСТВО. ВЧЕРА, ОКОЛО 16.15Ч., В ГР.В.ТЪРНОВО, УЛ."МАГИСТРАЛНА" НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА СИМОН  МИЛКОВ Е ИЗВЪРШИЛ НЕПРИСТОЙНИ ДЕЙСТВИЯ, ГРУБО НАРУШАВАЩИ ОБЩЕСТВЕНИЯ РЕД И ИЗРАЗЯВАЩИ ЯВНО НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ ОБЩЕСТВОТО. ПРЕСИЧАЛ Е МНОГОКРАТНО ПЕШЕХОДНАТА ПЪТЕКА И Е СПРЯЛ ДВИЖЕНИЕТО ПО ГЛ. ПЪТ СОФИЯ – ВАРНА,  ЗА ОКОЛО 5 МИН., В ЗНАК НА ПРОТЕСТ СРЕЩУ ЦЕНИТЕ НА ГОРИВАТА, БЕЗ ДА ИМА НУЖНОТО РАЗРЕШЕНИЕ ЗА ТОВА. ОТПРАВЯЛ Е НЕЦЕНЗУРНИ ДУМИ СПРЯМО СЛУЖИТЕЛИТЕ НА РЕДА. ЛИЦЕТО Е ЗАДЪРЖАНО ЗА СРОК ДО 24Ч. ПО ЗМВР.



На 25.02.2013 г. ще бъде заведена жалба в Прокуратурата, за нанесени морални, и психически тормоз от Симон Милков срещу будният граждански деец за правата на гражданите на Сливен, който на 23.02.2013 г. е обвинен,че е внедрен в събирането на координаторите за всеобщите протести. Милков си е позволил на митингите в Сливен да манипулира с Женя Колева сливенското общество, без да им са дадени правата от народа!

Силвия Куртева


Сайта е в процес на редактиране, след събиране на информацията ще бъде пуснат нацяло!

Няма коментари:

Публикуване на коментар