събота, 23 февруари 2013 г.

Войната на таралежите в Сливен!!!

     Войната на таралежите в Сливен!!!


  1. Националният протест, организиран по отношение високите цени на тока, на 17.02.2013год. в гр. Сливен се превърна в една истинска таралежова битка! 21-годишния търновец Симон Милков е организатор на протестите в Сливен.Той е идвал в града и се е срещнал с Женя Колева - една от ( „СИЛА” –та на загубилите протести в Сливен ) организаторка на протестите, която го помолила да й помогне, но никой от нас гражданите на Сливен не знае за нейната таралежова „СИЛА”, чрез която иска да стане медийна звезда. Събрала е таралежова дружина да размахват своята „СИЛА” в Сливен, без знание на гражданите. Събрали се от кол и въже партии, но аз ще ви разкрия техните лица!

Живко Петков



Женя Колева


МВР: Арестуваният активист на "Сила" ни псуваше


  1. Бързо производство за хулиганство е образувано срещу 20- годишния Симон Милков, съобщиха от Областната дирекция на МВР във В. Търново. Председателят на Гражданско движение СИЛА в старата столица е задържан за 24 часа, заедно със съратника си Деян Михайлов, след вчерашния протест срещу високите цени на горивата.
  2. От полицията информират, че Милков е нарушил грубо обществения ред, като многократно е пресичал пешеходна пътека във В. Търново и е спрял движението по главен път София- Варна за около пет минути, без да има разрешение за това. Милков, който е криминално проявен и осъждан за хулиганство, е отправял и нецензурни думи срещу служителите на реда, информират още от Областната дирекция.
  3. "Г-н Милков е бил "принуден да подпише декларация, че няма да протестира и да организира протестни мероприятия на територията на гр. Велико Търново, с което са нарушени гражданските му права!"
  4.  "В петък служители на дирекцията са разговаряли със Симон Милков на работното му място и му е съставен предупредителен протокол, да не организира протестни действия, за които няма издадено разрешение. Той го е подписал. В случай, че не е съгласен с протокола може до го обжалва пред съда", коментира говорителят на ОД на МВР във В. Търново- Марияна Христова. 
  5. Според полицията от СИЛА не са искали е не са получили разрешение от Община В. Търново за протестните действия....ДА НЕ ВИ ПУКА КОЙ ЩЕ УПРАВЛЯВА !!!.. ВАЖНОТО Е ВАШЕТО РЕАЛНО УЧАСТИЕ ВЪВ ВЛАСТТА И КОНТРОЛА ВЪРХУ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ ИНСТИТУЦИИ!!! ТОВА МОЖЕ ДА СТАНЕ САМО КАТО РЕГИСТРИРАТЕ ВЪВ ВСЯКО НАСЕЛЕНО МЯСТО " ГРАЖДАНСКИ СДРУЖЕНИЯ ЗА КОМУНИКАЦИИ И КОНТРОЛ" И ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ ДА СЕ ОБЕДИНЯТ НА НАЦИОНАЛНО НИВО И ДА ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЖЕЛАНИЯТА НА ХОРАТА.... НЕЩО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ РЕШИ ОТ КОЕТО И ДА Е ПРАВИТЕЛСТВО Е "СЪКРАЩАВАНЕ БЮДЖЕТА НА ПАРЛАМЕНТ, ПРАВИТЕЛСТВО, ПРЕЗИДЕНТСТВО С 50%"... ДЪРЖАВНИТЕ СУБСИДИИ ЗА ПАРТИИТЕ ДА СЕ СПРАТ..... ЗАПЛАТИТЕ НА ДЕПУТАТИ ДА БЪДЕ МИНИМАЛНА ЗА ДА СЕ БОРЯТ ЗА НЕЙНОТО ПОВИШАВАНЕ... ОБЩИНСКИТЕ СЪВЕТНИЦИ С 1/ЕДИН/ ЛВ. ЗАПЛАТА... ПАТРИОТИТЕ ЗА КАКВИТО СЕ ПРЕДСТАВЯТ ВСИЧКИ,  ДА РАБОТЯТ В ПОЛЗУ РОДУ... КОЙТО НЕ ИСКА..  ДА СИ ХОДИ...
Петър Костов
САЙТЪТ Е В ПРОЦЕС НА РЕДАКТИРАНЕ И СЪБИРАНЕ НА ИНФОРМАЦИЯ!!!

1 коментар:

  1. Нищо лошо няма в това, че са членували в някаква организация, това не е политическа организация. Плюете съвсем безпричинно и без основание. Ако всички правят това, няма как да успеем.

    ОтговорИзтриване