вторник, 27 май 2014 г.

Архив от предизборни циркове в Речица

С топовен гръм бе оповестено  през 2005г. на 15 октомври началото на края на празните прояви, посветени на цирка на квартал Речица
За първи  и последен път през 2005 г. година беше направен циркът от земеделски кооперации и частни стопани в квартала.


Първа подписка на 15.01.2007 г.
  Всяка къща на квартал  Речица, за вдигане на бунт в подкрепа на кмета Йордан Лечков,  под идеята на  Коста Къчев  да се изтегли кредит за пълна реконструкция на "Речица”. На 25.01.2007 г. е  блокиран за час главния път София – Бургас и тогава общинският съвет  подкрепи предложението на общинската администрация за кредит от 11 милиона евро за благоустрояване на Речица!

 Според д-р Алексей Алексиев хората от квартал "Речица" са тотално заблудени, че има проекти за канализация и пречиствателна станция за квартала. "Проектите са от 80-те години и са практически неприложими" - категоричен е Алексиев.
Представители на квартал „Речица” присъстват на сесията благодарение, на кого ПОЗНАЙТЕ!!!


Кметът на Сливен проведе изнесена приемна в „Речица”

Ще запълват дупките в кв. Речица


Дупките в кв. Речица ще бъдат запълвани с чакъл, след всеки пороен дъжд, докато не започне и приключи проекта за изграждане на канализация в квартала. Това заяви кмета Кольо Милев на 02.12.2013 г. в зала „Май”.
„Тъй като нямаме асфалтово покритие в кв. Речица, въпреки че направихме доста за асфалтирането на квартала, както и в други населени места ще се налага да се възстановяват пътните настилки и дори да се валират с валяк, за да може да се изкара зимата, а на пролет вече каквото сабя покаже.”
Въпросът за квартала с най – много дупки в Сливен бе поставен от гражданина Живко Желев, който живее в кв. Речица. Сливенецът постави и въпросите за гробищните паркове, които от години нямат дори заграждения.

В „Речица” започва подписка за отделяне от Сливен



Цял квартал се цепи от Сливен

Кой са новите артисти за  проблемите на кв. „Речица”?

Преди време Иванка Лесева сформира групичка, която да се възползва за да си оправят техните улици, като направеха предизборен медиен пиар на партията на Бареков.

Чуйте Лесева кой обвинява, че улиците си са направели, сега когато направеха и нейната защо млъкна!!!
 
Ще литна като птичка, повярвайте ми, моята улица е оправена вече!!!


Радостта изпитвам от каkто улицата ми асфалтираха!


сайта се радактира

Няма коментари:

Публикуване на коментар