четвъртък, 1 май 2014 г.

РЕЧИЦА ЗАЕДНО МОЖЕМ - С ПАРТИЯТА НА БАРЕКОВ

   КЪДЕ БЯХА, КЪДЕ   ОСТАНАХА И КОГО ЯХНАХА!!!



На 24.03.2014 г. Иванка Лесева направи предизборен  цирк, в полза на партията на Бареков. За да се уверите, ще Ви кажа , че на площада беше и неопитната,  неграмотна и без ценз  "КОРЕСПОНДЕНТКА" Жени Колева  с телевизията на Бареков. Малко материал за това КОЯ е Жени Колева!

Запознайте се със сметището в Речица, от кога е изчистено и от кого? Не се правете на герой когато други върши работата!





Жени Колева е бедна котленска мишка, която скача от клон на клон. Може да я видите в "Сила" също и в партията „Демократична гражданска инициатива” и сега "Граждански контрол" по News7 при Бареков


Българският народ трябва да узнае кои са хората, посмели да свалят правителството на Бойко Борисов. Това не е лесна задача, защото много се крият зад БСП, ДПС, АТАКА, РЕФОРМАТОРИ и новосъздаващата се партия „България без цензура” .„България без цензура” е с нашия всепознат циркаджия- Николай Бареков. Той лети като пчеличка от цвят на цвят, от партия на партия, от град на град, но никой не знае че неговото „СЕМЕЙСТВО” е изградено от горе посочените лица, които организираха стачките против монопола на ЕРП-тата. 


Бившият диджей от чалготеката “Чака-рака” Николай Бареков се изявява като новия Волен Сидеров. Той иска да повтори модела на създателя на “Атака” – да връхлети от телевизионния екран в парламента. Бареков се въплъщава в ролята на “народен трибун”. Водещият крещи заедно с тълпата срещу всички партии, напоследък даже стигна до заявката, че ще направи “училище за политика”, за да научи политиците как да говорят пред публика. Бареков плюе по Бойко и ГЕРБ но с тези Женя Колева, Ангел Славчев, Симон Милков - "Че" – е изявен ляв активист, кандидат за депутат от "Българска лява коалиция"!!




Цъфнала е Мара, да се побара. Бареков ходи като цветарка със същите тези Ангел Славчев, Жени Колева, Симон Милков, но никой не разбира, че играчите бяха на мегдана на 17.02.2013 г. Женя Колева - една от ( „СИЛА” –та на загубилите протести в Сливен ) организаторка на протестите, която го помолила да й помогне. След това тя влезе в листата на Сливен с партията „Демократична гражданска инициатива” и спечели за себе си и партията само 5 гласа! Никой от нас гражданите на Сливен не знае за нейната таралежова „СИЛА”, чрез която искаше да стане медийна звезда на гърба на другите, но уви- „от овца агне не става”. Събрала е таралежова дружина да размахват своята „СИЛА” в Сливен, без знание на гражданите. Събрали се от кол и въже партии!Всички тези лица са част от многогодишен заговор, който най сетне се разкрива, но дали ще има последици от това или държавата ще продължава да е толкова зле, това само времето го показа..Най-сетне от толкова години насам се разкри заговора, който беше организиран на 17.02.2013 г. за свалянето на ГЕРБ, връщайки държавата с десетилетие назад.Тези хора, които образуваха безредици в страната ни са хората на Алексей Петров и Станишев. Добре , че тия от БСП-то са психопати, сами си сложиха въжето с тези назначения , крайно време е да ги обесим , ама не само тях!

Кой стои зад  Иванка Лесева и Женя Колева, които си разиграват цирка в Речица? Вие сами ще разберете след като изгледате клипа по- долу! и кликнете на думите с червено!

Ivanka Leseva
ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА 
на жителите от гр.Сливен , кв. ”Речица” , относно необходимите дейности,

 които следва да бъдат извършени на територията на кв.”Речица”

1. Асфалтиране на улиците и ремонт на тротоарите -  

2. Поддържане на уличното осветление

Осветлението винаги се е поддържало в Речица, и не знам какво още се иска от общината когато работи!

3. Почистване и премахване на нерегламентираните сметища 

Сметището беше почистено изцяло, вина че се продължава е наша, защото всички знаят кой изхвърля, но никой не казва!

4. Ограда на гробищния парк-  

Такава е поставяна от Коста Къчев, и кмета вина няма, че са я откраднали!

5. Изработване и осъществяване на реален проект за канализация на кв.Речица

Проект е нямало и няма да има до когато кмета възлага на проектанти от другаде.

Защо никой до сега не засегна въпросите за Речица като например осветление, пътища, канализация и гробищния парк? Когато стои зад гърба ти някоя партия е много лесно да си присвояваш чуждите искания / идеи/, защото знаеш че в джоба ти ще влязат парите. 

Къде бяха те при подписката за отделяне на Речица от Сливен, която подписка изигра голяма роля в започналия стадий на запълване на дупките

Община Сливен получи награда



Къде бяхте на паметната дата за квартала, която е 15.10.2007 г. Дали сте присъствали на първата копка за изграждането на канализация? Натяквали ли сте на хората и на общината за нашите квартални проблеми, които са нерешени?

 сайта е в процес на редактиране!

Няма коментари:

Публикуване на коментар