петък, 23 февруари 2018 г.

Разкритията на БТВ, как българите си отиват!

Разкритията на БТВ, как българите си отиват!

Микеле Коради – отгледан в Италия, но роден в България от циганския инкубатор!
Историята на Васко, който става Микеле, и срещата с биологичната му майка в българското село Бъркач, репортаж за пари е поредния гаф на БТВ!

БТВ е жив пример на геноцид към българския народ!                     

БТВ и такива репортери, който печелят с репортажите си, ще доведат в близко бъдеще до изчезването на един род и една нация. Срам е това което правите господа телевизионни репортери !!!
А защо БТВ не направи една  статистика,  как  българите си отиват!  

Една статистика,  колко от тези гета са грамотни?

Къде остана закона за тайната за осиновяване?

Кой я наруши?
За едни може за други не! НО, медиите, го знаят и правят бързи и лесни печалби от това!  А тия от БТВ като са надушили сеира пет пари не дават какво причиняват на тези хора които цял живот са посветили на тоя неблагодарник. Съдействат.. на кого съдействате и с каква цел? 
 Този етнос е един инкубатор за Българския народ за бързото му ликвидиране?                                                                                            

Жената, която го е създала културна е италианката, а не циганката, която не иска да го види! А репортерът, който е направил предаването, да беше намерил по-значима тема!
Чест и почитания заслужават истинските му италиански родители, които са изтърпели всичко и въпреки това не са се отказали от нашето циганче!Още едно доказателство,че от циганин не става не само българин, но и италианец, германец, швед или какъвто се сетите. Циганинът, си е циганин и носи циганията в сърцето си, дори да го закарате на Марс!Така наречената мама е родила 12 деца, от които има 50 внука и 30-40 правнука. И се продължа да се множат.
Оставям въпросите да си ги задавате сами?

Циганинът го влече циганията. Като им построят хубави къщи, циганите изкъртват дограмата и паркета и си палят огън. ДНК-то им е на примати. Е, има единици, които са изключение. Трябва да се забрани на циганките да раждат и да захвърлят ненужните си циганчета.Дори не трепна майка му, за миг не се зарадва, а се изплаши, че й го връщат и трябва още една уста да храни! Но като разбере истината, няма как да не започне да му се оплаква и проси като истинска циганка.Циганина всички си го знаем, лошо съчетание, хем циганин, хем педераст, хем не е биологично на италианците. Как искате да се отнасят с него, те не са знаели че е обратен. Само е изхабил италианските хора. Васко не стига, че е циганин, ами и джендър. Този циганин е поредното доказателство, че генът не може да бъде променен. Каквато и да му бъде осигурено - добра среда на живот, добро образование, конна езда и т.н., то циганинът не иска да се развива.Поредния циганин травестит, проституиращ на магистралата. Имал е такъв невероятен късмет да попадне в добро семейство, угаждали са му, старали се хората да е щастлив, а той драпа към жена, която не го иска. Къса ми се сърцето - но не за него, а за осиновителите му. „Не се чувствам италианец. Живея сред италианци, но имам българска кръв, имам циганска кръв“, твърди Микеле.
"Пие кaфе на площада, пyши цигаpи и cе вpъща  и cи лежа по цял ден." Повече думи не са нужни...То си му е в кръвта. Ако ще и британската кралица да го е отгледала!Кога ще се регистрира като безработен за помощи че тогава Стоян да каже по телевизията какво е направил.Родата ще го ошушка и тоя повече няма и иска да чуе за България, но няма я вече Италия.
Осиновеният Васил заряза италианските си родители, за да издири ромската си майка, която има още 11 деца
Италианците голяма грешка са направили. Язък. По добре папагали да бяха гледали, и те могат да говорят. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар