петък, 23 февруари 2018 г.

Хранилката на кмета Радев в СЛИВЕН?

На електронната поща на www.hotpoint-news.com, получихме сигнал от гражданин, вече известен като ФБ потребител с профил „Истината за Сливен", с молба да го публикуваме и осведомим за казуса обществеността и компетентните контролни органи.
Ето и текста на писмото:
Уважаеми журналисти!
Обръщам се към вас с възмущение от наглото и непристойно поведения на общинския съветник от ПП ГЕРБ Христо Котов!!!
Въпросният г-н общински съветник всеки ден паркира личния си автомобил марка Мерцедес с рег. номер СН9931АР в района на паркинга на "Захарно петле" до офиса на ПП ГЕРБ, нарушавайки системно Закона за движение по пътищата и " Синя зона"!
Искам да отбележа,  че Христо Котов е гласувал "ЗА" въвеждането на "Синя зона" а самият той всекидневно паркика неправилно, с цел да не заплаща почасово партниране в Синя зона и по този начин ощетява общинския бюджет!  

Това негово поведение за мен като гражданин и  данъкоплатец на общ. Сливен е непристойно, надменно и подигравателн към всички нас, които заплащаме почасово палкиране!!! Срамота!!! Що за наглост е това??? Общинските съветници да не би да са безнаказани!?? Правилата би трябвало да важът за всички! Но не... Хр. Котов явно е над тези неща!!
Прикрепено ви изплащам и 2 снимки с варушения на Хр. Котов. 
При интерес може лично да проверите истинноста на моите твърдения! 
Поздрави!

Ето как общинския съветник от ГЕРБ Христо Котов паркира всеки ден личния си автомобил МЕРЦЕДЕС СН9931АР в СИНЯ ЗОНА на паркинга на "Захарно петле"до работното си място -офиса на ГЕРБ!!! Какъв пример ни дава човек, който е гласувал ЗА въвеждането на Синя зона???


Няма коментари:

Публикуване на коментар