събота, 30 март 2013 г.

Играта загрубява под часовника в Сливен!!!



На 28 март изтече срокът за приемане на документи за управител на общинското дружество „Пътнически превози”-Сливен. Кандидати са общо пет
Това са :
Енчо Петров Петров– работи в частния сектор;
Жельо Желев- бивш управител на Дружеството до 1999 г.
Иван Кацаров- бивш управител на Дружеството след г -н Желев. Кацаров е освободен от Иван Славов който по това време е кмет на Сливен.


Сред кандидатите е и досегашната управителка Калина Димитрова, която е назначена през 2002г. от Иван Славов.

Днес първи април изигра лоша шега На Николай Спиров бившия танкист номер едно и бивш командир на сливенската танкова бригада.

 Полковник Спиров е вкаран в общината от Генерала Милев, който е кандидат за шеф на общинското дружество „Пътнически превози”-Сливен и кандидат за управител на Общинска охрана. Останаха само трима за  осми април да се борят, но трябва добре да се знай кой зад кой стой. В дълбочината се вижда играта на Кмета с Калинка- Малинка, но това ще се разбере и Кольо ще го изяде този път.  „Пътнически превози”-Сливен потъна и затъна от Калинка, и затова трябва да се отърве до когато не хвръкне е той заедно с нея!!!
След встъпване в длъжност Ген.Милев назначава пенсионерът Спиров като кметски наместник на ЦАО „Надежда“ за около 20 дни, след което решава да му предостави да ползва канцеларийка на последния етаж в сградата на Общината. Какво работи там танкистът никой не може да каже.
Полковник Спиров излезе в резерва през есента на 2010 година. Малко преди това бе скандалът за банкета на бивш генерал в армейската вила на Минералните бани, който стигна до националните медии.
Апетитът за шеф на дружеството е голям, най – вече партиен, защотото „Пърнически превози“ -Сливен е едно от най – добрите дружества за попълване на партийните каси.
Натискът над комисията за избор на управител е голям. От ГЕРБ лобират за бившата шефка Калина Димитрова, която по времето на тяхното управление съумя да се сдобие с приятелското рамо на Десислава Танева и безусловно да изпълнява техните заръки.
Настоящият ни кмет застава зад кандидатурата на своята дясна ръка полк. Спиров. Явно счита, че и за тази длъжност няма подходящ кандидат, който да е в предпенсионна възраст.
Според бивши и настоящи служители на дружеството най-подходящата кандидатура е тази на г-н Желев.
Кой ще е шеф и кой ще надделее партийно ще стане ясно в понеделник до обяд, когато е деня на лъжата.
Не забравяйте че Очите на Сливен всичко виждат!?!
Пенсионерите нямат работа в общината Кольо ЗАПОМНИ!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар