петък, 15 декември 2017 г.

ГЕНОЦИД на ГЕРБ който ликвидира Кожният диспансер в Сливен!

ГЕНОЦИД на ГЕРБ който ликвидира Кожният диспансер в Сливен!
ГЕРБ със своите съветници водят градът на хайдутите към ГЕНОЦИД, като ликвидира Кожният диспансер в Сливен! Създаването на административни пречки всъщност са проява на дискриминация и геноцид спрямо жителите на община Сливен!
 Какво се цели с унищожаването на тази дългогодишна и добре работеща структура? Само ГЕРБ може да отговори, защото превърна здраве опазването в частен монопол. Имайки предвид социалния статус на населението, съвсем в близко бъдеще ще станем свидетели на епидемия от сифилис и други полово предавани болести. Трябва да е ясно, че деца, родени с вроден сифилис, са бреме на държавата ни, а оттам и на данъкоплатеца! На Бойко не му пука, че ликвидира здравето на цялата нация.
След като няма средства за профилактика и лечение държавата в лицето на ГЕРБ ще дава много повече за последствията от тези безумни действия на нашите управляващите крадци, изпълняващи явно политическата поръчка на лидера си да ликвидират държавното здравеопазване в Република България!"
Къде е кметът на община Сливен? Не го ли е грижа за населението на нашия град, което е болно и бедно!

Прокуратурата, НАП и икономическа полиция трябва да се захванат по източването на Кожният диспансер в Сливен, кой направи това. Защото народът на града не вярва на ГЕРБ защото председателя на общината Димитър Митев, е в основата на  ликвидирането с ГЕРБ за  апетита на сградата!!!
Публикацията се редактира!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар