четвъртък, 25 октомври 2012 г.

СИГНАЛИ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ С ВЛАСТ И КОРУПЦИЯ

http://bglog.net/BGLog/72348

СИГНАЛИ ЗА ЗЛОУПОТРЕБИ С ВЛАСТ И КОРУПЦИЯ 

Колко Ви струва подписа господин Генерал, че станахте кмет?Подписването на декларацията от Вас, ангажимент ли е или ИЗМАМА!?!



Кмета Кольо Йорданов Милев да отговори, след като се е подписал на 19.10.2011 г. в Декларацията, че иска да бъди кмет като обеща да спазва написаното в нея!!!
                                                  ДЕКЛАРАЦИЯ
  Подписана на 19.10.2011 г. от кандидат кметовете за местни избори 2011 г.
Долуподписаните в тази декларация, поставяме началото на нов обществен модел на градивно противопоставяне и дълготрайно сближаване. Модел, който да промени социално-икономическия и политическия климат...на община Сливен. ... Днес, когато се намираме в тежка и продължителна финансова криза и община в колабиращо състояние, повече от всякога имаме нужда от стабилна местна власт. Във връзка с това, ние долуподписаните изразяваме свободната си воля в името на гражданите на Община Сливен да се ОБЕДИНИМ срещу Йордан Лечков и обкръжение, които си позволиха да погазят правото, морала и демократичните ценности.Те са икономически убийци и обществено неприемливи варианти за следващите години. Апелираме към новоизбрания кмет да се ръководи от принципите за почтено, компетентно и прозрачно управление. Градоначалник, готов да се жертва за благоденствието и обществените интереси на гражданите на община Сливен. Новия общински съвет да преразгледа всички сключени договори, за които имаме съмнения за финансова необезпеченост.Най вече да се наблегне на договора за концесия на „Парк Юнак” и доказателствените части, които доказват финансовата злоупотреба . В тази връзка настояваме за отнемане на концесионното право в полза на Община Сливен 
Настояваме да се направи обстойна, цялостна проверка на корупционните сделки, на злоупотребите на кмета Кольо Милев от стъпването му в длъжност!

Кметът на Сливен Кольо Милев раздава 124 000 лв. на медии да чистят негативния имидж на града, още 430 000 лв. получават консултанти и над 3 млн. лв. са раздадени за други "услуги"

Да отговори:

Договора за депониране и обезвреждане на отпадъци на сметището с. Сотиря с бившия негов шофьор от армията Коста Къчев. Фирмите, които го съставят договора и коя е фирмата „Даяна Груп” ЕООД гр. Сливен, Ще отговори ли Генерала Колко средства се получават месечно за депониране и по какви анализни цени и от къде се пренасят реално земните маси, необходими за запръстяване?
Как са знаели предварително тези фирми, че кмета Милев ще прекрати действието на договора на предният (текущ тогава) оператор, и само в рамките на няколко дни по-рано същите фирми  си учредяват настоящото дружество?
 Защо не е обявена до момента процедура по ЗОП за избор на нов оператор на депото, при условие че договор за временно изпълнение не трябва да се сключва за повече от 3 (три) месеца? Комисията за защита на конкуренцията отмени като  незаконосъобразно  решението на кмета на Община Сливен, за класиране на участниците и избора на изпълнител в процедурата за възлагане на обществена поръчка с предмет: „Почистване на нерегламентирани сметища около населените места на територията на Община Сливен” и защо не важат за него? „ КЗК установи, че възложителят не е обосновал оценяването на участниците и се е позовал на протоколи, в които не са описани параметрите на отделните предложения. Този пропуск в обжалваното решение представлява съществено нарушение, което води до немотивираност на издадения административен акт.
Комисията връща преписката на възложителя за продължаване на процедурата от етап - разглеждане и оценка на ценовите предложения, при стриктно спазване на изложените мотиви.”
1) Коя е фирмата работила по ремонта на детската градина в с. Глуфишево?
2) За колко пари е договора им?
3) Има ли анекси към него?
4) Колко реално е платено?
5) Колко е платено на фирмата работила градината в Кермен?
6) Колко реално е платено на фирмата за ремонта на кметството на Мин. Бани?


7) Медийни договори - 13 бр. за 123 925 лв.
8) Консултантски договори – 13 бр. за 429 632 лв?
9)Договори за услуги – 69 бр. за 3 166 820 лв?
10)Договори за текущи ремонти- 23 бр. за 867 147 лв?
11)Договори за горива- 1 бр. за 1 471 216 лв.?
12)Договори за материали - 7 бр. за 66 247 лв.?
13)Капиталови договори- 28 бр. за 1 497 136 лв.?

В Речица какво направихте за да излъжете избирателите когато улиците в който ходим са трапове, а осветлението е оскъдно а пред блока си направихте царски път


Да не забравяме, че Генерала Милев в армията има досие от ДС – това може да бъде извадено в близките месеци!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар